Maison à vendre

379000€

4 chambres 233 mètres carrés

Immoweb code : 20179970
Immoweb code : 20179970

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
233 mètres carrés habitables
868 mètres carrés de terrain

Description

Omvangrijke bebouwing met 4 slpk, garage en grote tuin

In het rustige dorpscentrum van Beerst, vlakbij Diksmuide, bieden we u deze omvangrijke bebouwing met 4 slaapkamers aan. Beerst kent een goede bereikbaarheid en een vlotte verbinding naar Diksmuide, snelweg E40 Middelkerke en Oostende. Deze eigendom deed in het verleden dienst als handelszaak met woonst, maar werd in '99 en '07 in een nieuw jasje gestoken. De woning verkeert alsook in een prima onderhouden staat. Het ruime pand beslaat een perceel van 868 m2 en beschikt over een mooie, bewoonbare oppervlakte van 233 m2 (excl. oppervlakte garage, zolder boven garage, bergingen en werkplaats). 

De indeling van de ruimtes is als volgt:
Gelijkvloers: grote inkomhal - lichtrijke leefruimte met eetplaats en zithoek - aansluitende keukenruimte - ruime, gelijkvloerse slaapkamer met ensuite badkamer uitgerust met douche met massagejets, lavabomeubel en toilet - veranda - wasplaats/tweede badkamer - berging - grote, inpandige garage geschikt voor 2 wagens - opslagruimte/werkplaats.
Eerste verdieping: trap- en nachthal - 3 slaapkamers - grote zolderruimte boven garage.
Tweede verdieping: zeer ruime zolder toegankelijk via vaste trap.
Exterieur: aangelegde, volledig afgesloten en bovenal goed onderhouden tuin met terras en verschillende opslagruimtes, serre en koterijen.

Technisch:
De voorgevel werd vernieuwd, de woonkamer werd gerenoveerd en de woning werd uitgebreid met een gelijkvloerse slaapkamer en een nieuwe badkamer. Men plaatste nieuwe vloeren...
Obligation de rénovation: oui

Contacter