Maison à vendre

535000€

4 chambres 210 mètres carrés

Immoweb code : 20145340
Immoweb code : 20145340

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
210 mètres carrés habitables
978 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. OPEN HUIZEN DAG ZATERDAG 21/09 VAN 17u00-18u00

Instapklare gezinswoning met knappe tuin!

Gelegen op een residentiële ligging in Diepenbeek in de kindvriendelijke buurt Dorpheide. Geniet van een goede bereikbaarheid naar Diepenbeek-centrum, Hasselt en Genk.
Deze perfecte gezinswoning werd origineel gebouwd in 1974. Sinds 2022 onderging de volledige woning een metamorfose, er werd gerenoveerd met de nieuwste materialen van een hoge kwaliteit. Dankzij deze ingrepen is er een mooi EPC geleverd met het label B.
Via de inkomhal komt u in de woning waar u kan doorlopen tot in de woonkamer. Deze gezellige ruime heeft een goed onderhouden parketvloer, een houthaard en een airco. Doorde vele raampartijen is deze woonkamer erg fris en lichtrijk. Verder vindt u de keuken, afgewerkt met hoogwaardige materialen en geëquipeerd met alle toestellen. De wasplaats is ruim en kan ook dienen als een bijkeuken. Via deze wasplaats komt u in de eerste badkamer met inloopdouche. Verder op de gelijkvloerse verdieping vindt u nog twee slaapkamers, een aparte bureau en een tweede badkamer met ligbad. De zolderverdieping is volledig afgewerkt en ingericht tijdens de renovatie. Hier kan u nog twee ruime slaapkamers of een slaapkamer met dressing inrichten.
De tuin straalt een enorm gevoel van rust uit omarmd in het groen. Er is een aangelegd terras, ideaal om met het gezin te genieten van de prachtige zomerdagen. Voor meer informatie, k

Contacter