Maison à vendre

279000€

3 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 11481839
Immoweb code : 11481839

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
130 mètres carrés habitables
187 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Volledig vernieuwde woning met 3 Slpk, ruime tuin en garage!

Ligging:


Deze woning is gelegen op een zeer centrale ligging in Deurne-Zuid, op wandelafstand van het Rivierenhof. Alle winkels, slagers en bakkers kan je te voet bereiken. Tram- en bushaltes kan je in de directe omgeving terugvinden waardoor je op 15 minuten in de Antwerpse binnenstad geraakt.


Beschrijving:


In de afgelopen jaren is deze woning grondig vernieuwd. Alle ramen en lichtkoepels zijn vervangen, er is een nieuwe automatische garagepoort geïnstalleerd, en het dak is geïsoleerd.
We betreden de woning via de inkomhal, waar we op de begane grond de garage, een ruime woonkamer, keuken enberging vinden. De keuken is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Vanuit de open keuken hebben we toegang tot de grote, goed onderhouden tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Alle drie de slaapkamers op de eerste verdieping zijn afgewerkt met laminaat en houten elementen. Daarnaast biedt de badkamer een bad, wc en badkamermeubel.
Verspreid door het huis zorgen meerdere dakkoepels voor voldoende natuurlijk licht. Tot slot is er een praktische kelder die extra opbergruimte biedt.

Bijzonderheden:

+ 3 slkp
+ grote zuid-gerichte tuin
+ Dakisolatie
+ automatische garagepoort
+ afmetingen zijn indicatief
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastg

Contacter