Maison à vendre

1740000€

4 chambres 241 mètres carrés

Immoweb code : 11490553
Immoweb code : 11490553

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
241 mètres carrés habitables
956 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze moderne nieuwbouwvilla, gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat in het charmante Deurle, Sint-Martens-Latem.
Bij aankomst vindt u voldoende parkeergelegenheid voor meerdere wagens, inclusief een carport en een buitenberging. De vele raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een luchtige sfeer doorheen de verschillende ruimtes.
De inkomhal beschikt over een aparte bureauruimte en een gastentoilet, ideaal voor zowel werk als ontvangst. De open leefruimte met keuken en bar vormt het hart van de villa, perfect voor gezellige avonden. De keuken is voorzien van alle comfort, indirecte verlichting, en zelfs een zithoek met zicht op het prachtige groen.
Een extra troef is de bijkeuken, voorzien van ingemaakte kasten, die zorgen voor extra opbergruimte.
Op de bovenverdieping vindt u vier slaapkamers en twee badkamers waarvan de masterbedroom aansluitend een eigen dressing heeft. Alle kamers zijn beschikken over ingemaakte kasten.
Deze villa is zeer energiezuinig met label A en voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp.
Het interieur, heeft door de hoogstaande keuze aan materialen en technieken een zeer luxueuze uitstraling.
In de mooie aangelegde tuin met overdekt terras geniet u van 100% privacy zonder enige inkijk en heerst er een permanent vakantiegevoel.
Deze instapklare villa combineert moderne luxe met een warme sfeer en is perfect voor gezinnen die op

Contacter