Maison à vendre

1490000€

5 chambres 634 mètres carrés

Immoweb code : 11421317
Immoweb code : 11421317

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
634 mètres carrés habitables
2681 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze uitzonderlijke villa is gelegen in de Berkenlaan in De Pinte. De locatie situeert zich tussen Sint-Martens-Latem en De Pinte waardoor u optimaal geniet van de voorzieningen van deze twee mooie dorpen ten zuiden van Gent. Deze villa, die zich uitstrekt over twee percelen met een totale oppervlakte van 2681 m2, is een ware kunstzinnige parel die wacht op iemand met een visie voor renovatie. De buitenkant van de woning is deels bekleed met spiegels, wat zorgt voor een verbluffend visueel effect en een unieke uitstraling. De synergie met de volledig aangelegde en volgroeide tuin is verbluffend.

Bij het betreden van deze villa wordt u begroet door een overvloed aan glas, zowel in de muren als in de daken, waardoor de ruimtes baden in natuurlijk licht. De architectuur is innovatief en indrukwekkend, met geometrische vormen en een harmonieus samenspel van glas en hout. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de omringende, weelderige tuin, een oase van rust en privacy.

De binnenruimtes van de villa zijn ontworpen met oog voor detail en artistiek. De keuken, leefruimte, eetplaats, bureau en binnenspa met zwembad genieten rondom van het uitzicht op de groene buitenomgeving.

Deze woning beschikt over een aantal unieke kenmerken die haar onderscheidt van andere eigendommen. De centrale hal met glazen dak, de bijzondere vormen en het gebruik van natuurlijke materialen creëren een sfeer van verfijning en exclusiviteit. Bovendien biedt de villa tal van mogelijkheden voor a

Contacter