Maison à vendre

Faire offre à partir de 495000€

4 chambres 298 mètres carrés

Immoweb code : 11480843
Immoweb code : 11480843

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
298 mètres carrés habitables
2116 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te koop via LANCEERMOMENT VRIJDAG 5 & ZATERDAG 6 JULI: ENKEL OP AFSPRAAK. Hierbij heeft u de mogelijkheid om een bod onder gesloten omslag uit te brengen boven de lanceringsprijs.
Bent u op zoek naar een ruime woning in een prachtige, groene omgeving met veel privacy? Dan is deze woning uit 2000 nabij de Schelde, wellicht uw droomhuis!
Met een bewoonbare oppervlakte van 298m² waaronder 98m² aan kelder en garage biedt deze woning royale leefruimtes en een overvloed aan stockage- en hobbyruimte. De vele raampartijen zorgen voor veel lichtinval, wat een aangename en lichte sfeer creëert.
Bij binnenkomst verwelkomt de ruime inkomhal u. De ruime leefruimte met open haard en eetplaats zijn voorzien van royaal hoge plafonds.De zuidelijke ramen zijn voorzien van een automatische zonnewering. De open keuken en gezellige ontbijthoek kijken uit over de mooie zuidwestelijke tuin en Schelde. Het bureel met aparte ingang is ideaal voor vrije beroepen. Een berging en gastentoilet met wastafel vervolledigen het gelijkvloers.
Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een apart toilet.
Geniet dagelijks van het adembenemende uitzicht op de groene omgeving. Dankzij de ligging en het grote omheinde perceel van 2116 m² geniet u van rust en privacy.
De woning is voorzien van 22 zonnepanelen (2010), een terugdraaiende teller en 2 regenwaterputten van elk 10.000L, resulterend in lage woonkosten. De woning is volledig onderkelderd.

Contacter