Maison à vendre

4 chambres 222 mètres carrés

Immoweb code : 11256960
Immoweb code : 11256960

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
222 mètres carrés habitables
320 mètres carrés de terrain

Description

🏠 Prachtige Woning in het Centrum van Sint-Pieters!

Op zoek naar de perfecte combinatie van comfort, ruimte en een uitstekende locatie? Zoek niet verder! Deze prachtige woning, gelegen in het hart van Sint-Pieters, biedt alles wat je nodig hebt voor een droomleven.
Met een ideale ligging nabij de expresweg en de A11, geniet je van uitstekende verbindingen, waardoor je moeiteloos kunt pendelen naar nabijgelegen steden of gewoon genieten van alles wat het bruisende stadscentrum te bieden heeft.
De woning, met een indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van maar liefst 222 m², biedt een zee aan ruimte en comfort. Met de mogelijkheid tot 4 slaapkamers, een bergzolder en een kelder, vind je hier alle nodige ruimte voor jouw levensstijl en behoeften.
De praktische aspecten zijn ook perfect verzorgd: een garage en oprit zorgen voor voldoende parkeergelegenheid, terwijl een gezellige tuin en een klein atelier de perfecte ruimtes bieden om te ontspannen en creatief bezig te zijn.
Wat betreft energie-efficiëntie scoort deze woning een D op de EPC-schaal, wat betekent dat er geen renovatieplicht is. Je kunt dus meteen genieten van alle comfort en gemakken die deze woning te bieden heeft.
Mis deze kans niet om deze parel te ontdekken! Neem vandaag nog contact op met Roel op 0478 529 321 en plan een bezichtiging. Jouw droomhuis wacht op je in Sint-Pieters! 🌟

Obligation de rénovation: no

Contacter