Maison à vendre

3 chambres 145 mètres carrés

Immoweb code : 10685793
Immoweb code : 10685793

Aperçu

3 chambres
145 mètres carrés habitables
64 mètres carrés de terrain

Description

ruime stadswoning met koer

Prachtige Rijwoning met Binnenkoer in Historisch Centrum van Brugge
Ontdek deze charmante rijwoning met 3 slaapkamers en een pittoreske binnenkoer, gelegen in het begeerde Ezelstraatkwartier van het historisch centrum van Brugge. Met zijn gunstige ligging in een rustige omgeving, op loopafstand van het bruisende winkelcentrum en nabij de stadsring, biedt deze woning een unieke kans om te genieten van het beste wat de stad te bieden heeft.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar de gezellige leefruimte, waar u kunt ontspannen en genieten van de sfeer van het historische Brugge. De keuken is praktisch ingericht en biedt voldoende ruimte voor culinaire avonturen. Op het gelijkvloers vindt u tevens een apart toilet, een handige berging en een binnenkoer.
Op de eerste verdieping bevinden zich een overloop, twee lichte slaapkamers en een
badkamer. Via een vaste trap bereikt u de zolderverdieping, waar u een derde ruime slaapkamer aantreft.  Daarnaast biedt de zolder ook een bergzolder.
Deze op te frissen woning biedt een uitstekende gelegenheid om uw eigen stempel te drukken in een van de meest gewilde buurten van Brugge. Met zijn centrale locatie kunt u optimaal genieten van de vele bezienswaardigheden, winkels, restaurants en culturele evenementen die de stad te bieden heeft.
Aarzel niet en grijp deze zeldzame kans om een karaktervolle woning te verwerven in het hart van Brugge. Neem vandaag n...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter