Maison à vendre

* 645000€

3 chambres 211 mètres carrés

Immoweb code : 10600068
Immoweb code : 10600068
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
211 mètres carrés habitables
269 mètres carrés de terrain

Description

Uiterst ruime nieuwbouwwoning op TOPligging met 4 slpk en...

Residentie Mona is kleinschalig en zeer centraal en toch rustig gelegen op de hoek van de Annutiatenstraat en de Baliestraat, op 100m van de Brugse reitjes!
Deze rustige omgeving, de directe nabijheid van alle voorzieningen (winkels, horeca, scholen, instanties..) en de vlotte verbinding naar de E40 en E403, zorgen alvast voor een TOPlocatie!

Woning 2 is gelegen in de Annutiatenstraat 54A en heeft volgende indeling: 
Gelijkvloers: Inkom, apart toilet, lichtrijke leefruimte met een open volledig geïnstalleerde keuken met eiland, berging. De keuken geeft uit op de zuidgerichte tuin met terras.
Eerste verdieping: 2 ruime slaapkamers, toilet apart, ruime badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbel lavabomeubel, berging, nachthal. 
Tweede verdieping: 1 grote slaapkamer met dressing, badkamer met inloopdouche, nachthal en terras.
De grote meerwaarde van deze woning is het feit dat er een directe en privatieve toegang is tot de kelderverdieping waar een dubbele box met berging voorzien is. (Extra aan te kopen)

Dit project wordt uiterst energiezuinig en volgens de toekomstige normen gebouwd met oa. individuele warmtepompen en zonnepanelen. (Epeil max. 30)

De Brugse promotor Christiaens Projects en klasse-8 aannemer Christiaens Bouwonderneming zullen dit project in goede banen leiden om finaal op te leveren in het voorjaar van 2025.
Hierbij kiest U als koper zelf de afwerking van uw woonst, waarbij U beschikt over mooie budgetten waarme...
Obligation de rénovation: NOT_APPLICABLE

Ce bien fait partie du projet Residentie Mona

Contacter