Maison à vendre

523000€

5 chambres 241 mètres carrés

Immoweb code : 20009474
Immoweb code : 20009474

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
241 mètres carrés habitables
722 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Unieke, instapklare woning te Brasschaat

Locatie: Dit unieke huis is gelegen in een gezellige straat nabij het centrum van Brasschaat en op wandelafstand van scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer. Het betreft een zeer riante woning met een bewoonbare oppervlakte van 241m² en dit op een prachtig perceel van 722m².

Indeling: Deze prachtige woning zal u ter plaatse zeker verrassen. Het betreft een splitlevel woning met heel wat troeven. De woning beschikt o.a. over een ruime, open leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken en bureauruimte. Door de vele glaspartijen heeft u enorm veel natuurlijke lichtinval én een prachtig zicht op de mooie tuin. Ideaal voor de thuiswerkers!
Verder o.a. 4 ruime slaapkamers (5de kamer mogelijk) en een prachtige badkamer die voorzien is van een ligbad en een douche.

Deze instapklare, tot in de puntjes verzorgde woning combineert een gevoel van licht en ruimte met een centrale ligging. Het betreft een riante, unieke gezinswoning met zeer veel ruimtes. De riante tuin met terras dragen bij tot een open gevoel.

Bijzonderheden:
- zonnepanelen
- gunstige EPC-score! (label B)
- ruime slaapkamers
- veel bergruimte (inpandige garage + ruime kelder + wasplaats)
- vloerverwarming + radiatoren
- mooi perceel van ca. 722m²

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel

Contacter