Maison à vendre

1175000€

515 mètres carrés

Immoweb code : 11461398
Immoweb code : 11461398

Aperçu

515 mètres carrés habitables
552 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar een investering met een mooi huurrendement? Dit prachtige gebouw in de groene rand van centrum Brasschaat is de perfecte opportuniteit!

Het gebouw met 5 eenheden omvat een handels gelijkvloers en 3 appartementen.
Het gelijkvloers dewelke momenteel in gebruik is als crèche maar tevens mogelijkheden biedt naar winkel-/ kantoorruimte of eventuele omvorming naar 2 appartementen heeft een oppervlakte van +/- 240 m² en een terras van 220 m²..
Via een zijingang bereiken we de inkomhal van de appartementen. Hier treffen we op de 1ste verdieping 2 appartementen met ieder een oppervlakte van 82m² en een terras van 23 m². De appartementen beschikken over volgende indeling: Inkomhal met gastentoilet; een lichtrijke woonkamer op parketvloer (+/- 32m²) en aanpalend een ingerichte keuken; een badkamer voorzien van een lavabomeubel en ligbad of inloopdouche; 2 slaapkamers en een ruim terras van +/- 23m² met prachtig verzicht. Beide appartementen beschikken over een EPC met label B.

De penthouse op de 2de verdieping omvat een inkomhal met gastentoilet, een berging; een badkamer met douche en ligbad; 2 ruime slaapkamers; een ingerichte keuken en een riante woonkamer op parketvloer met directe toegang tot het schitterende dakterras. Dit terras met een oppervlakte van 60 m² biedt een oase van rust en privacy.
Achteraan het gebouw zijn tevens 3 garageboxen voorzien.

Overtuig uzelf tijdens een bezoek ter plaatse!

Contacter