Maison à vendre

399000€

4 chambres 175 mètres carrés

Immoweb code : 11455315
Immoweb code : 11455315

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
175 mètres carrés habitables
516 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In een rustige, groene woonwijk aan de rand van centrum Brasschaat treffen we deze te moderniseren woning. De woning is schitterend gelegen nabij scholen, winkels en natuurdomeinen.

Deze woning, waar ruimte en lichtinval harmonieus samenkomen, biedt tal van mogelijkheden en omvat volgende indeling:

Bij binnenkomst verwelkomt de ruime inkomhal u. De hal met gastentoilet biedt toegang tot een praktische bergkelder en de leefruimte. De ruime woonkamer op tegelvloer is voorzien van grote raampartijen dewelke zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een directe verbinding met het terras en de tuin. De te moderniseren keuken biedt mogelijkheden en kan eventueel mee in de leefruimte geïntegreerd worden. De aanpalende, inpandige garage is uitgerust met een automatische poort en heeft eveneens een directe toegang tot de tuin.

De eerste verdieping omvat een centrale hal die toegang geeft tot, enerzijds de badkamer dewelke is ingericht met een lavabomeubel, toilet en vernieuwde douchecel, en anderzijds tot 4 ruime slaapkamers.

De woning beschikt over een zolder die zich uitstrekt over de volledige oppervlakte van de woning. Deze ruimte kan na opfrissing dienen als extra bergruimte, bureau, hobbykamer etc.
De verzorgde tuin rondom de woning biedt een oase van rust en privacy en is voorzien van een terras en tuinberging.
De woning beschikt reeds over hoogrendementsbeglazing, een cv -installatie op aardgas en is een aanrader voor wie op zoek is naar ruimte en rust. Mits moderni

Contacter