Maison à vendre

* 597000€

4 chambres 215 mètres carrés

Immoweb code : 20009022
Immoweb code : 20009022
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
215 mètres carrés habitables
522 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in dit landelijk juweeltje, met achteraan een gezellig groene oase. De charmante voortuin en voorgevel is gelegen aan een rustige en uitnodigende straat, slechts 15 minuten rijden van de ring van Leuven. Bovendien bevindt de woning zich vlakbij het station van Vertrijk, met uitstekende verbindingen naar Brussel.

Bij binnenkomst word je begroet door een sfeervolle inkomhal en een fraaie, smeedijzeren deur die leidt naar de open benedenverdieping, met plafonds van 2m80 hoog en veel natuurlijk daglicht. De trendy open keuken met aangrenzende berging en een aangename leefruimte voeren je bovendien naadloos mee mee naar de idyllische tuin, die de warme, rustgevende sfeer van binnen weerspiegelt.

Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers, waaronder de mastersuite met privé toegang tot de badkamer en zicht op de mooie, groene tuin. De 2de verdieping biedt een royale polyvalente ruimte, perfect als extra kamer, kantoor, hobbyruimte… De woning werd in zijn geheel tot in de puntjes afgewerkt met stijlvolle kleuren, warme tegels, en elegante verlichting en raamdecoratie op het gelijkvloers.

Dit huis vertegenwoordigt bovendien een duurzame toekomst d.m.v. de geothermische warmtepomp met verticale boringen (zero CO2), 12 zonnepanelen, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie, driedubbele zonwerende beglazing... resulterend in een opmerkelijk E-peil van -5 (energielabel A+) en een volledige vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.

Contacter