Maison à vendre

349000€

4 chambres 127 mètres carrés

Immoweb code : 20034074
Immoweb code : 20034074

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
127 mètres carrés habitables
160 mètres carrés de terrain

Description

Charmante starterswoning in centrum bornem

Bent u op zoek naar de perfecte starterswoning in het hart van Bornem? Zoek niet verder!
Deze prachtige woning combineert comfort, stijl en een toplocatie, ideaal voor jonge gezinnen of starters op de woningmarkt.

Gelegen in het bruisende centrum van Bornem, geniet u van alle gemakken van de stad binnen handbereik.
Ontspan en geniet van het buitenleven op het aangename, ruime terras. 
De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, elk met voldoende lichtinval en ruimte om volledig naar eigen smaak in te richten. Ideaal voor een groeiend gezin of als thuiskantoor.
De moderne open keuken is volledig uitgerust met een oven en stoomoven, keramische kookplaat ideaal voor de kookliefhebbers.
De keuken sluit naadloos aan op de leefruimte, wat zorgt voor een open en luchtige sfeer – perfect voor gezellige avonden thuis of het ontvangen van gasten.
Extra opbergruimte is altijd handig, en deze woning biedt een praktische berging voor al uw huishoudelijke benodigdheden en meer.
De badkamer is uitgerust met zowel een bad als een douchecombinatie, waardoor u kunt kiezen voor een snelle opfrisbeurt of een ontspannen bad. Mis deze unieke kans niet om de eigenaar te worden van deze charmante starterswoning in het hart van Bornem.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem vandaag nog contact met ons op via [email protected] of via 04 72 65 12 35!

Obligation de rénovation: no

Contacter