Maison à vendre

385000€

3 chambres 221 mètres carrés

Immoweb code : 20032778
Immoweb code : 20032778

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
221 mètres carrés habitables
898 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Charmante Bungalow te Koop in Booischot

Bent u op zoek naar een gezellige woning met een uitstekende ligging? Deze prachtige bungalow in Booischot biedt u het perfecte thuis. Gelegen met gemakkelijke verbindingen naar Aarschot, Lier en Mechelen, combineert deze woning het beste van rust en bereikbaarheid.

Ideaal Gelijkvloers Wonen
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een uitnodigende inkomhal, die naadloos overgaat in de nachthal. De ruime comfortabele L-vormige woonkamer baadt biedt comfort voor het hele gezin. Aangrenzend vindt u een rustieke keuken met een prachtig uitzicht op de tuin.

Praktische Indeling
Vanuit de keuken heeft u toegang tot een ruime wasplaats/berging, ideaal voor al uw huishoudelijke behoeften. De nachthal, die eveneens via de keuken te bereiken is, leidt naar drie comfortabele slaapkamers. De badkamer is volledig uitgerust met een douche, bad, dubbele lavabo en toilet, en biedt alles wat u nodig heeft voor uw dagelijks comfort. Daarnaast is er in de nachthal een apart toilet voor extra gemak.

Ruime Extras
De woning beschikt over een ruime inpandige garage, van waaruit u toegang heeft tot de kruipkelder en de grote zolder. Deze zolder biedt nog volop mogelijkheden om 1 of 2 extra slaapkamers te creëren. Buiten kunt u genieten van de prachtige tuin met een handige tuinberging.

Contacteer Ons
Deze charmante bungalow is de perfecte plek om uw nieuwe t

Contacter