Maison à vendre

495000€

3 chambres 330 mètres carrés

Immoweb code : 20203709
Immoweb code : 20203709

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
330 mètres carrés habitables
340 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/08/2025
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Contacteer Frederik voor een afspraak op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected].

Meer info: www.bellesvastgoed.be/te-koop/vremde-weverstraat-16-18

Deze ruime woning met handelsruimte vinden we pal in het gezellige centrum van Vremde. De slager, bakker, dorpsschool en enkele gezellige restaurantjes vinden we hier rond de kerk, en houden het centrum van dit dorp bruisend.

We betreden de woning via de karakteristieke inkomhal. De leefruimte op volhouten parket is lichtrijk. De ruime keuken heeft uitzicht op de tuin en is voorzien van ingebouwde toestellen. Ook is er een handige bijkeuken. Achteraan de woning bevindt zich een eerste badkamer met douche + toilet.

De zonnige tuin werd recent volledig heraangelegd. Het ruime terras is volledig overdekt, waardoor je ook in het voor- en najaar van de tuin kan genieten.

Op de 1eV bevinden zich 2 zeer ruime slpk. Ook hier is een badk voorzien van ligbad + toilet. Deze ruimtes leiden naar een grote 'polyvalente kamer' met kitchenette. Deze kan makkelijk worden ingericht als extra slpk(s), of kan dienen als studio. De zolder is bereikbaar via een luik in een slpk. De woning is voorzien van een kelder.

Het bijhorende handelspand biedt tal van mogelijkheden. Momenteel beschikt deze over 3 private ruimtes waarvan 1 voorzien van keuken en koelcel. In de naastliggende garage passen 1 à 2 wagens. Ook is er een apart toilet.

Beschikbaar vanaf augustus 2025.

Contacter