Maison à vendre

389084€

3 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 20203764
Immoweb code : 20203764

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables
371 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare nieuwbouwwoning

Ligging: De omgeving biedt tal van ontspanningsmogelijkheden met activiteiten zoals wandelen en fietsen. Op slechts 20 minuten rijden bereikt u Genk, Hasselt of Maastricht.

Indeling: inkomhal, woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer.

Omschrijving: Deze volledig afgewerkte woning draagt het kenmerkende design. Grote zwarte ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, terwijl de witte verticale steenstrips de woning een opvallend karakter geven. Het interieur is modern en ruimtelijk, met hoge deuren en een open plattegrond.
Met een perceel van 3,71 are en een woonoppervlakte van 140 m² biedt de woning drie royale slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, en een apart gastentoilet. De keuken is uitgerust met hoogwaardige AEG-apparatuur.
De woning is bijzonder energiezuinig, met een E-peil van slechts 10 (BEN). Dit wordt mogelijk gemaakt door driedubbel glas, 8 zonnepanelen (405 W), en een lucht-lucht warmtepomp die ook voor koeling zorgt in de zomer.
Investeringsopportuniteit: deze woning biedt naast een comfortabele woonruimte, ook een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid met een huurrendement van ongeveer 3,5%.

Troeven:
- Energiezuinig
- instap klaar
- zonnepanelen
- warmtepomp

Benieuwd naar wat deze prachtige woning te bieden heeft? Contacteer ons voor een afspraak en verdere toelichting via 011 49 65 60

Contacter