Maison à vendre

619000€ Ancien prix 649 000 €

3 chambres 311 mètres carrés

Immoweb code : 20098837
Immoweb code : 20098837

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
311 mètres carrés habitables
737 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. NIEUWE VOORWAARDEN - KIELDRECHT - Op zoek naar een rustig gelegen en instapklare woning te Kieldrecht? Dan is deze mooie opportuniteit iets voor u.

De belangrijkste troeven in een notendop:
·Energievriendelijke woning - EPC B!
·31 Zonnepanelen en zonneboiler
·Recente woning van 2006
·5 slaapkamers met 2 badkamers
·Zonnige en netjes aangelegde tuin
·Rustig gelegen verkaveling


De indeling gaat alsvolgt:
Binnenkomen doet u via de riante en lichtrijke inkomhal, die het hart vormt van deze instapklare woning.
Van hieruit kan u naar de verschillende vertrekken, zoals het gastentoilet met vestiaire, bureau, wasruimte en de leefruimte.

De inkomhal gaat namelijk naadloos over tot de eetkamer en de ruime woonkamer met open haard. Van hieruit geniet u van een prachtig uitzicht op de netjes aangelegde tuin.

De keuken met eethoek is uitgerust met alle hedendaagse moderne apparatuur. De eethoek geeft uit op een overdekt terras, wat voor extra gezelligheid zorgt in elk seizoen dankzij zijn zuid-oriëntatie.
Op het gelijkvloers bevindt zich tevens een wasplaats, kelder en nog een aparte achteringang, die toegang geeft tot de carport en de garage.

Op de eerste verdieping bereikt u via de nachthal en bruggetje twee ruime kinderkamers, elk met dressing, met een gedeelde badkamer, voorzien van een inloopdouche en lavabo, en een master bedroom met eigen vestiaire en en-suite

Contacter