Maison à vendre

1100000€

4 chambres 285 mètres carrés

Immoweb code : 20236309
Immoweb code : 20236309

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
285 mètres carrés habitables
2136 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar uw droomhuis? Dan is dit uw kans!
Welkom in deze parel van rust en luxe waar privacy en comfort op de eerste plaats komen. Dit huis is niet alleen een woonstek, maar een levensstijl die u toelaat om te genieten op alle vlakken.

Op het gelijkvloers vind je een inkom (die ook als bureau of praktijkruimte kan dienen), een bureau en volledig ingerichte was berging, een apart toilet en berging onder de trap. De prachtige, volledig luxueus ingerichte open keuken is nauw verbonden met de uiterst ruime leefruimte (45m²) met prachtig zicht op de aangelegde grote tuin met terras en zwembad (4 x 10m). De aparte garage van 6 x 10m met automatische poort is uiteraard nog een extra troef.

Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers (23m² en 24m²) en een master bedroom met dressing en eigen badkamer. Verder vind je nog een 2e badkamer en 4e slaapkamer (8m²).

Het ruime eiken bijgebouw (2014), met een vaste BBQ en alle denkbare gemakken (zolderruimte voorzien), is de ideale locatie voor feesten of gewoon een gezellige barbecue met vrienden en familie.

In de volledig aangelegde tuin met verwarmd zwembad is het enkel genieten. De grasrobot en het bevloeiingssysteem zorgen voor een perfect gezonde oase.
Dankzij een indrukwekkende installatie van 55 zonnepanelen van 450WP per paneel en 60KW aan thuisbatterijen is deze woning quasi energieneutraal op vlak van elektriciteit.

EXTRA INFORMATIE:
alle comfort aanwezig – afromosia houten buitenschrijnwerk met dubbel glas –

Contacter