Maison à vendre

529000€

3 chambres 225 mètres carrés

Immoweb code : 20187427
Immoweb code : 20187427

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
225 mètres carrés habitables
2091 mètres carrés de terrain
Disponible le : 15/07/2025

Description

Fermette

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gezellige landelijke HOB met aanpalend weiland te Berlare ! Bezoekdag op afspraak .
Prachtige landelijke woning gelegen in het charmante Berlare in een rustige straat omgeven door het groen.
De woning met ruime 200m² bewoonbare oppervlakte bevindt zich op een uiterst gunstig perceel van maar liefst 1091m² met bijhorend aanpalend weiland of eventuele tuinuitbreiding van 1000m²
Deze woning is de perfecte combinatie van landelijke charme en modern comfort.
Eén van de absolute troeven is de prachtige tuin, wie houdt van rust en natuur, zal helemaal weg zijn van deze zuidgerichte tuin met overdekt terras.
Naast het overdekte terras, is er ook nog een groot perceel tuin met gazon en aanplating,alsook weiland voor dieren of als uitbreiding aan de tuin.
Niet onbelangrijk is het weids, panoramisch uitzicht over de achterliggende weilanden. Een idyllische plek om te ontspannen.
Voor hobbyisten of klussers is er een ruime tuinberging /atelier van 50 m² en een carport van 40 m², ideaal voor het stallen van een mobilhome of voertuigen.
Indeling gelijkvloers: de woning verwelkomt u in een karaktervolle inkomhal met een statige houten trap. De lichtrijke woon- en eetkamer ademt gezelligheid en warmte uit. De landelijke stijl die zich ook in de keuken doortrekt door middel van een authentiek gasfornuis, is een echte eyecatcher in de ruimte. Tevens heeft u vanuit de keuken een directe toegang tot het zonnige, overdekte

Contacter