Maison à vendre

540000€

5 chambres 297 mètres carrés

Immoweb code : 20016641
Immoweb code : 20016641

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
297 mètres carrés habitables
930 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige woning is gelegen in Bekkevoort en biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Met een ruime tuin op het oosten, een gezellig terras, een garage voor 2 wagens en maar liefst 5 slaapkamers is dit de perfecte plek voor een groot gezin.

De woning is gebouwd in 1997 en heeft een perceeloppervlakte van 9,3a en een bewoonbare oppervlakte van 297 m2. De EPC-waarde is label C, wat betekent dat de woning energiezuinig is.

De woning is ook nog volledig onderkelderd. De oriëntatie van de tuin op het oosten zorgt ervoor dat je 's ochtends kunt genieten van de zon en een kopje koffie op het terras.

De ligging van de woning is ideaal, met alle voorzieningen op korte afstand. Bekkevoort heeft een gezellig centrum met winkels, restaurants en scholen, en de prachtige natuur van de Hagelandse heuvels is binnen handbereik.

Kortom, deze woning in Bekkevoort biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en ruim wonen. Met een ruime tuin, een dubbele garage en 5 slaapkamers is het de perfecte plek voor een groot gezin om van te genieten.

Graag een bezoek?
Maak een afspraak via tel 016/603000 of mail [email protected]

Contacter