Maison à vendre

349000€

3 chambres 167 mètres carrés

Immoweb code : 20005939
Immoweb code : 20005939

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
167 mètres carrés habitables
1394 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Charmante, instapklare woning met 3 slaapkamers!

Charmante, instapklare woning met 3 slaapkamers!
De woning bestaat gelijkvloers uit een inkomhal, een lichtrijke living, een aparte en ingerichte keuken en direct toegang naar tuin en terras.
Op de eerste verdieping is er een badkamer met bad, douche en toilet en 2 slaapkamers. Op de tweede verdieping is er een derde slaapkamer alsook 2 zolderruimtes bereikbaar met vaste trap
De woning heeft een bruikbare kelder van 14m2.
Volledig dubbele beglazing. Recent werd er gedeeltelijk nieuwe beglazing voorzien.
De woning beschikt over een aan drie zijden afgesloten, overdekt, terras aan de achtergevel van ruim 40m2. Het terras geeft toegang tot bijgebouwen met wasplaats en fietsenberging. Dit geheel is aangesloten op een regen- en grondwaterput.
Er is een carport van ruim 20m2 en een tuinhuis. Op eigen terrein kunnen tot 4 auto’s geparkeerd worden zonder de tuin te gebruiken.
Bijgebouwen en tuinhuis zijn voorzien van elektriciteit.
Onderhoudsvriendelijke lange tuin. De tuin is onderverdeeld in een eerste deel van 45m lang tot aan het tuinhuis en een tweede deel van ongeveer 60 m lang.
Het laatste deel van de tuin is gelegen in 'Ambachtelijke zone' en kan afgesplitst en verkocht worden, of kan worden gebruikt voor een zelfstandige ondernemer die er zijn bedrijf kan vestigen.
Interessant weetje is dat de woning gelegen is nabij belangrijke invalswegen zoals de Staatsbaan, op- en afritten van de E314, openbaar vervoer en Diest op 4km.
Kinderopvang, plaats

Contacter