Maison à vendre

215000€

2 chambres 196 mètres carrés

Immoweb code : 20009015
Immoweb code : 20009015

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
196 mètres carrés habitables
435 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Bent u op zoek naar een woning met veel ruimte? Dan hebben wij dé perfecte woning voor u! Gelegen in het schilderachtige Beerzel, biedt deze charmante te renoveren half open bebouwing de nodige ruimte.

Deze woning is gelegen aan de linkerkant. Op het gelijkvloers komt u binnen in een ruime leefruimte. Een tussenruimte vormt de perfecte plek voor een thuiskantoor of hobbyhoek. De keuken, grenzend aan een knusse eethoek, is ideaal voor culinaire avonturen. Een badkamer en apart toilet op deze verdieping voegen gemak toe aan uw levensstijl.

Achteraan de woning vindt u een tweede leefruimte met overvloedige opbergmogelijkheden, die directe toegang biedt tot de prachtige tuin. Geniet van de groene oase terwijl u ontspant op het terras of uw groene vingers laat werken in de tuin. Twee handige bergingen en een ruime garage bieden volop ruimte voor al uw opslagbehoeften.

Op de bovenverdieping wachten twee gezellige slaapkamers op u, ideaal voor rustige nachten en verkwikkende slaap.

Op de oprit aan de linkerzijde kunnen maar liefst 3 voertuigen moeiteloos parkeren. Het terras aan de achterzijde is de perfecte plek voor rustige momenten en gezellige bijeenkomsten.

Mis deze unieke kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige woning in Beerzel! Of u nu geniet van rustige avonden in de tuin, gezellige familiemomenten in de leefruimtes of het gemak van een ruime garage waar u uw passies kunt nastreven, d

Contacter