Maison à vendre

275000€

3 chambres 114 mètres carrés

Immoweb code : 20255064
Immoweb code : 20255064

Aperçu

3 chambres
114 mètres carrés habitables
1380 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zeer rustig, aan het Kempisch kanaal gelegen woning met ca 1.380 m² grond. Energielabel D !
Oorspronkelijk waren het 2 kleine werkmanswoningen die samengevoegd zijn. Bouwjaar 1900 - 1919.
Bij het betreden van de woning kom je meteen binnen in de woonkamer. De woonkamer is enerzijds verbonden met een slaapkamer waardoor de woonkamer eventueel kan uitgebreid worden Zo kan je een L-woonkamer maken die uitkomt op het terras met zicht over de tuin. Anderzijds kom je in een doorgang die toegang geeft naar de badkamer uitgerust met een douche en wastafel, de trap naar de bovenverdieping, een berging onder de trap en op het einde van de doorgang de woon/eetkeuken. De keuken is uitgerust met kasten, een dubbele spoeltafel en een gasfornuis.
Achter de woning bevindt zich een bijgebouw/werkhuis en een diepe overkapping, altijd in gebruik geweest voor opslag hout. Tussen de woning en het werkhuis loopt een servitudeweg toegangelijk voor 3 bewoners. Het eigendom heeft een tuin van ca 160 m diep, te gebruiken als speel-/moestuin met een vijverpartij en een serre. De bovenverdieping heeft 2 slaapkamers onder het dak, voorzien van veluxramen.
Bijzonderheden : cv. op basis van een pelletkachel in de woon/eetkeuken die dmv buizen warmte geeft in slpk. en woonkamer. De woonkamer met schouwmantel, houten ramen met dubb. beglazing, het werkhuis is uitgerust met een toilet en douche ( volledig te renoveren)
Voor meer informatie,

Contacter