Maison à vendre

* 415000€

5 chambres 193 mètres carrés

Immoweb code : 20195732
Immoweb code : 20195732
*hors taxes

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
193 mètres carrés habitables
177 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ENERGIEZUINIGE woning in Beernem, gelegen in de Lattenklieversstraat 18, biedt een aantrekkelijke combinatie van comfort en duurzaamheid. Met een perceel van 177 m² en een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 193 m², geniet u van een centrale locatie vlakbij de bakker, slager, winkels, scholen en openbaar vervoer.

PLUSPUNTEN:
* CENTRALE LIGGING
* ENERGIEZUINIG A+ LABEL
* 5 JAAR GEEN GRONDLASTEN
* WARMTEPOMP
* PEFECT INSTAPKLAAR
* TUIN 65 m² | TERRAS 18 m²
* 2 x PRIVATE STAANPLAATS

INTERIEUR: Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de ruime inkomhal met een apart gastentoilet. De lichtrijke leefruimte, met zowel zit- als eethoek is verbonden met een open volledig ingerichte keuken (kookplaat | dampkap | spoelbak | koelkast | oven | vaatwasser) met een praktisch eiland en een handige berging van. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de tuin. Op de eerste verdieping vindt u drie royale slaapkamers en een stijlvolle badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo met meubel, evenals een apart toilet. De tweede verdieping herbergt nog eens twee ruime slaapkamers en een tweede badkamer met inloopdouche en lavabo met meubel plus een apart toilet en berging.

EXTERIEUR: De woning beschikt over een zonnige tuin van 65 m², ideaal voor ontspanning, met een gezellig terras van 18 m². Aansluitend zijn er 2 private parkeerplaatsen.

Kortom, deze woning biedt niet alleen een duurzame levensstijl, maar ook een uitstekende locatie en ruimte voor het hele gezin!

Contacter