Maison à vendre

299000€

2 chambres 115 mètres carrés

Immoweb code : 20158076
Immoweb code : 20158076

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
115 mètres carrés habitables
3027 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze uitzonderlijk rustig gelegen open bebouwing in Balen is een ideale woning voor wie op zoek is naar rust, ruimte en een groene omgeving. Met een perceeloppervlakte van 3.027 m² biedt deze eigendom een mooie, grote en zonnige groene tuin, een overdekt terras, een vijver en indien gewenst is er voldoende plaats voor dieren! Perfect voor wie graag buiten wil vertoeven.

De woning is gebouwd in de jaren 70 en is nadien verwend met enkele energetische renovaties (driedubbelglas, dakisolatie, muurisolatie).
We betreden de woning via de inkomhal met toegang naar de keuken, beide slaapkamers, de badkamer en een extra bergruimte. Een van de twee ruime slaapkamers kan eenvoudig omgevormd worden tot 2 slaapkamers (een tweede- en derde slaapkamer). De leefruimte is aangenaam in te delen in een gezellige zithoek en een eethoek.

De badkamer en keuken zijn basis uitgerust met de nodige faciliteiten.
De technische ruimte is voorzien in de ruime garage.

De tuin sleept je mee in alle seizoenen van het jaar waardoor je ieder seizoen kan genieten van een prachtig uitzicht. Kom gerust een kijkje nemen en laat je betoveren door het oost georiënteerd perceel met achteraan een vijvertje. Indien gewenst kan mits wat opknappingen, deze vijver omgevormd worden tot zwemvijver met strand, visvijver, etc.

* 2/3 slaapkamers
* geen renovatieverplichting !
* uitzonderlijk rustig uitgestrekt perceel
* ruime garage
* tal van mogelijkheden

Contacter