Maison à vendre

449000€

3 chambres 205 mètres carrés

Immoweb code : 20064384
Immoweb code : 20064384

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
205 mètres carrés habitables
3620 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze uiterst ruime en charmante villa bestaat uit twee geïntegreerde delen. Enerzijds hebben we het woongedeelte en anderzijds is er een praktijkgedeelte dat ook omgevormd kan worden tot tweede woonst/ assistentiewoning,...

We betreden de woning via de inkomhal welke toegang biedt naar de woonkamer, één slaapkamer, de garage, het gastentoilet en naar de praktijk.

De leefruimte geniet van veel lichtinval en zicht over de tuin, ook is deze voorzien van een gezellige houtstoof en een parketvloer. Het bureel boven het zitgedeelte is bereikbaar via vaste trap in de nachthal of via de spiltrap in de leefruimte.

Naast de leefruimte komen we in de keuken met aansluitende de veranda. Door de vele raampartijen genieten we ook hier van veel lichtinval en aangenaam zicht over de tuin. De keuken is afgewerkt met massieve houtenkasten en is volledig geïnstalleerd met alle toestellen.

Naast de leefruimte bevindt zich aan de rustige tuinkant de masterbedroom met privé dressing, apart toilet en aparte (vernieuwde!) badkamer. Aansluitend aan deze ruimten vinden we de waskamer met ingebouwde kasten, lavabo en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Parkeermogelijkheid vinden we in de dubbele garage. In de kelder vinden we de mogelijkheid om een hobbyruimte/ klusruimte in te richten, voldoende ruimte voor berging en de technische installatie.

De praktijk biedt tal van mogelijkheden is voorzien van 4 ruimtes met o.a. een lavabo, toilet, kasten, bureau,...

Contacter