Maison à vendre

* 345000€

3 chambres 150 mètres carrés

Immoweb code : 20253043
Immoweb code : 20253043
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
150 mètres carrés habitables
372 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. LOT 7 - In de prachtige, bosrijke omgeving van Averbode wordt deze moderne woning n halfopen bebouwing gerealiseerd. Deze unieke locatie biedt het beste van beide werelden: rust en natuur gecombineerd met uitstekende voorzieningen. U woont op wandelafstand van de basisschool, de idyllische Abdij van Averbode en haar schilderachtige omgeving. Met het station binnen fietsbereik en de E314 op slechts 7 minuten rijden, geniet u van een vlotte verbinding naar omliggende steden.
De woning is bijzonder ruim en biedt een lichte leefruimte van 38m², verbonden met een open keuken van 12m² en een praktische berging van 8m². Het gelijkvloers kan zelfs nog uitgebreid worden met een veranda, een overdekt terras of een combinatie van beide, waardoor u de volledige bouwdiepte optimaal kunt benutten.
Op de eerste verdieping vindt u drie comfortabele slaapkamers van respectievelijk 13m², 14m² en 19m², samen met een ruime badkamer van 8m² en een nachthal van 7m² die perfect geschikt is voor een inbouwkast. De woning is ideaal voor gezinnen, groot en klein.
Naast het moderne en vernieuwende ontwerp is deze woningen uiterst energiezuinig, met nog veel keuzevrijheid voor de koper wat betreft afwerking. Alle kosten in begrepen betaal je voor deze woning ca. 419.000 euro.
Mis deze unieke kans niet en geniet van stijlvol en comfortabel wonen in een prachtige omgeving! Meer info via www.lissens.be.

Contacter