Maison à vendre

459000€

4 chambres 153 mètres carrés

Immoweb code : 20146247
Immoweb code : 20146247

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
153 mètres carrés habitables
248 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Enorm leuke en recente BEN-woning met tot vier slaapkamer...

Deze BEN-woning (BEN = Bijna Energie Neutraal) - met een EPC-score van 39 kWh en een E-peil van 22 - is gelegen in een doodlopende straat in een enorm rustige en gezellige wijk te Assenede. Technisch staat deze woonst helemaal in orde, met een conforme elektrische keuring (tot 2046), 12 zonnepanelen, automatische zonnewering op de slaapkamers, een regenwaterput (7.500L met pomp in de put) met aansluiting op de sanitaire installaties, genoeg isolatie met een prima EPB als resultaat, een ventilatiesysteem C, ...
Praktisch zal u zich hier ook kunnen verheugen met de drie mooie slaapkamers (13, 14,5 en 11 m²) + een vierde slaapkamer op zolder (bereikbaar met een vaste trap), een aparte dressing/opbergkamer, een badkamer met inloopdouche en ligbad, twee toiletten, overal vliegenramen, een inpandige garage met automatische poort, een aparte wasplaats en een kwalitatief tuinhuis met bijhorende lounge-hoek. De tuin is tevens zuidelijk georiënteerd, u geniet dus volop van de zon! 

Dit is een 200% instapklare en nieuwe woning met een knappe afwerking (let op de steel-look deur tussen de inkomhal en de woonkamer), gelegen op een hele leuke locatie in Assenede en bovendien aankoopbaar aan (3%) registratierechten. U betaalt hier dus geen BTW! Een interessante investering in een BEN-woning die u de komende tientallen jaren woongenot bezorgt. 

Indeling
Gelijkvloers: inkomhal met apart toilet, woonkamer met open, volledig geïnstalleerde keuken,...
Obligation de rénovation: NOT_APPLICABLE

Contacter