Maison à vendre

428000€

3 chambres 249 mètres carrés

Immoweb code : 20048204
Immoweb code : 20048204

Aperçu

3 chambres
249 mètres carrés habitables
964 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK !
Een perceel van 964 m², een geweldige constructie en logische indeling, rustig gelegen in het bruisende centrum van Assenede. Kortom de ideale koop voor velen, hier zal u snel moeten zijn !
Het oerdegelijke pand werd gebouwd op 2 percelen waardoor u van ultieme privacy geniet. De materialen werden zorgvuldig gekozen en er werd destijds isolatie voorzien waardoor we in combinatie met de recente aardgas ketel een EPC LABEL C bekomen. De 3 ruime slaapkamers, de ruime zolderverdieping (kamers mogelijk), lichtrijke leefruimtes, aangename leefveranda en ruime inpandige garage bieden hedendaagse comfort. De nette keuken en vernieuwde badkamer maken het plaatje af. Uiteraard is de tuin de blikvanger gezien de openheid, de verhouding en met als kers op de taart het bijgebouw met aansluitend terras. Op dit brede groene perceel kan u elk uur van de dag genieten van de zon.

Bij een bezoek aan dit pand zal u merken dat dit beantwoord aan de strengen eisen dat u als koper op vandaag stelt. Dit komt zelden te koop. Kijkt u maar naar onze virtuele rondgang: https://cutt.ly/0eihEFEW

Meer info of een bezoek? Bel Mathias +32 473 818 517 !

Contacter