Maison à vendre

475000€

4 chambres

Immoweb code : 20226165
Immoweb code : 20226165

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Locatie
Dit gezellige huis ligt in het hart van Oud-Berchem, een bruisende wijk met een authentieke sfeer. Je vindt hier een mix van trendy hotspots en rustige woonstraten. Ideaal voor wie nabijheid van de stad zoekt zonder aan rust en ruimte in te boeten. Winkels, cafés en openbaar vervoer zijn op wandelafstand, terwijl je thuis kan genieten van je eigen oase van rust.

Beschrijving van het pand
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een prachtige inkomhal met originele vloeren, deuren en trap, die de charme van het huis benadrukken. Het pand heeft royale kamers en authentieke elementen, zoals sierschouwen, die elke kamer uniek maken. De indeling is praktisch met een ruime kelder voor opslag.

Op het gelijkvloers vind je een gezellige living en een keuken, met aansluitend twee extra ruimtes en een badkamer. Op de tussenverdieping bevindt zich een tweede keuken en badkamer. De eerste verdieping biedt twee ruime slaapkamers met veel lichtinval, ideaal voor gebruik als master bedroom of kinderkamers. De bovenste verdieping herbergt nog een ruime slaapkamer.

Achteraan is er een gezellige stadskoer, die veel mogelijkheden biedt voor ontspanning of creatieve invulling.

Belangrijkste troeven

4 ruime slaapkamers
Woning van +/- 189m²
Veel lichtinval
Stadskoer
Verplichte vermeldingen
EPC: 369 kWh
Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag.

Contacter