Maison à vendre

379900€

3 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 20170513
Immoweb code : 20170513

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
130 mètres carrés habitables
125 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze instapklare ééngezinswoning is gelegen in de gegeerde, rustige en groene buurt Borgerhout Extra-Muros. Omwille van de centrale ligging heb je in de directe omgeving het grootste park van Antwerpen ('t Rivierenhof)! Iets verderop zijn er nog 2 andere prachtige parken (Te Boelaerpark & het Boekenbergpark). De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer & er is een vlotte verbinding naar het centrum van Antwerpen of de Ring. Verder zijn er verschillende winkels, dokters & scholen in de buurt.

Grootste troeven:
-Toplocatie nabij 't Rivierenhof
-Instapklaar
-3 volwaardige slaapkamers
-Conforme elektrische keuring
-Gezellige noord-oostgerichte tuin (50m²)

Indeling:
GLVL: Inkomhal met doorgang naar de ruime staankelder. Aansluitend treffen we de ruime & lichte living (24m²) aan, die naadloos overgaat in de eetkamer met de geïnstalleerde open keuken (samen 22m²). Omwille van de koepel genieten deze van veel lichtinval. Achteraan bevindt zich de 1e badkamer (9m²) met WC & douche. Tot slot hebben we de leuke & gezellige stadstuin (50m²) met privacy.
V1: Langs voorzijde bevindt zich de masterbedroom (23m²) met toegang tot het balkon (1m²). Hierachter bevindt zich de 2e slaapkamer (13m²). Vanuit de nachthal (8m²) is er toegang tot de 2e badkamer (4m²) met WC & douche. Achteraan vinden we de laatste slaapkamer (14m²) terug, die dient opgefrist te worden.

Voor meer inform

Contacter