Maison à vendre

495000€

3 chambres 184 mètres carrés

Immoweb code : 20223174
Immoweb code : 20223174

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
184 mètres carrés habitables
139 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging: Deze instapklare luxueuze woning is centraal gelegen in de Zetternamstraat in Antwerpen. De woning is achterin gelegen, waardoor je bij het betreden van het pand het stadsgevoel volledig achter je laat. Het centrum bevindt zich op wandel- en fietsafstand, evenals enkele parken zoals Park Spoor Noord en Rivierenhof. De nabijheid van het openbaar vervoer, winkels en scholen zorgt voor een aangename locatie net buiten de binnenstad.

Omschrijving: Bij het openen van de buitendeur, komen we via een open gang in een idyllische tuin terecht. De inkomhal van de woning biedt toegang tot de recent gerenoveerde keuken (eind 2022), uitgerust met inductievuur, dampkap, koelkast, afwasmachine, oven en microgolfoven. De keuken vormt een open ruimte met de eet- en woonkamer. Achter de keuken bevindt zich zowel een wasruimte als nog een koer. Verder is er beneden nog een apart toilet.
Op de eerste verdieping vinden we een apart toilet en een moderne badkamer terug met zowel een bad als douche en een dubbele wastafel. Aangrenzend aan deze badkamer bevindt zich een dressing. Daarnaast is er een ruime slaapkamer.
Op de tweede verdieping is er opnieuw een apart toilet. Deze verdieping heeft een tweede badkamer met douche en dubbele wastafel. Verder zijn er op deze verdieping nog twee slaapkamers.
De woning is volledig onderkelderd.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATT

Contacter