Maison à vendre

575000€

5 chambres 153 mètres carrés

Immoweb code : 20167666
Immoweb code : 20167666

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
153 mètres carrés habitables

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. Een functioneel vernieuwbouw-huis dat volledig aangepakte werd (EPC A), en dat op een toplocatie in Antwerpen Noord. Stijlvolle materialen, thermische- en geluidsisolatie, 5 kamers, multifunctionalteit, en een dakterras met uitzicht om u tegen te zeggen en een leuke tuin!
Het strakke, stijlvolle huisnummer 8 is een subtiele hint van wat je binnen wacht. Meteen al in de gang, valt de doorlopende XL marmer-tegel op. Vooraan heb je een lichte ruimte die kan dienen als slaapkamer, bureau, speelkamer, showroom,... . Je hebt hier ook een ingemaakte kast en aansluiting voor een was en droogmachine. Het gastentoilet bevindt zich halfweg de gang, met ruimte voor een vestiaire. De lichte kamer achteraan kijkt uit op de tuin, ook deze is multifunctioneel.
Via deze kamer kan je eveneens naar de verzorgde gebetonneerde kelder.
Op de eerste verdieping steelt de leefruimte de show met z’n prachtige doorlopende parketvloer en de strakke U-vormige keuken ernaast.
Op de tweede verdieping kom je toe op een ruime, lichte overloop met plaats voor extra bergruimte. De eerste, ruime slaapkamer bevindt zich aan de straatkant, een tweede aan de achterzijde. Daartussen heb je de betegelde badkamer.
Op de derde en bovenste verdieping vind je tot slot de grote master bedroom met terras, die met z’n ensuite badkamer een echt hotelgevoel oproept.
Vlakbij het Damplein, Park Spoor Noord én het Eilandje. Een absolute hotspot.
Meer

Contacter