Maison à vendre

235000€

3 chambres 166 mètres carrés

Immoweb code : 20043834
Immoweb code : 20043834

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
166 mètres carrés habitables
1000 mètres carrés de terrain

Description

ALVERINGEM: Voormalige herberg "De Rustplaats" waar graze...

ALVERINGEM: Voormalige herberg "De Rustplaats" waar grazende koeien Uw dichtste buur zijn in een weids en open landschap op 1.000m² grondoppervlakte.
Langs de kronkelende plattelandsbaantjes van Alveringem richting Hoogstade treffen we vlakbij het kapelletje van Dautricourt de voormalige herberg "De Rustplaats" aan. Ter plaatse wijst niets nog op het vroegere cafébestaan (want de enseigne ter plaatse is er niet meer) maar in bepaalde geschriften wordt dit eigendom als herberg/café vermeld. De naam "De Rustplaats" zou dan weer komen uit de tijd van WO II aangezien de herberg werd gebruikt door de strijdende soldaten als rustplaats. Onder de toen nog talrijke aanwezige bomen rond dit huisje kwamen de soldaten er dan ook letterlijk tot rust...
Maar genoeg over het verleden want hier ligt misschien wel Uw nieuwe toekomst!
Dit eigendom is op zoek naar een nieuwe eigenaar die, evenzeer als de huidige eigenaar, er wil genieten van de landelijke rust en het open landschap. De indeling is als volgt:
- GLVL.: woonkamer, eetplaats, keukentje met berging, sas met trappenhall, 1 ruime slaapkamer, badkamer.
- 1ste VERD.: zolderruimte waarbij nu 2 zolderkamertjes aanwezig zijn maar er is zeker ruimte genoeg om boven 3 mooie slaapkamers te maken. 
Het aanwezige comfort is volledig te vernieuwen maar gezien de ruimtes zijn er toch wel tal van mogelijkheden om hier een charmante plattelandswoning van te maken. 
Verder is er nog een oud stallingkotje en een ga...
Obligation de rénovation: oui

Contacter