Maison à vendre

575000€

3 chambres 195 mètres carrés

Immoweb code : 20054979
Immoweb code : 20054979

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
195 mètres carrés habitables
520 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze nieuwbouwwoning wordt wind- en waterdicht en geplakt afgeleverd (inclusief alle elektrische en sanitaire voorzieningen) en werd gebouwd met hoogwaardige materialen.

Uitzonderlijke opportuniteit: de koper heeft na aankoop vrije keuze van afwerking (vloeren, keuken, badkamer en ander maatwerk)!

Deze woning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal met voorziening voor ingebouwde kast, bureau/slaapkamer, een technische berging, apart toilet, een grote en enorm lichtrijke leefruimte met een voorziening voor grote open keuken en aansluitende keukenberging.
Via de zwevende betonnen trap komt u op de verdieping waar er een lichtrijke nachthal, ruimte voor ingebouwde kast, drie ruime slaapkamers (waarvan 1 met aansluitende dressing), een wasplaats, apart toilet en badkamer (met voorziening voor dubbele lavabo, ruime inloopdouche en bad) zijn.
Vanuit de leefruimte met open keuken en de bovenliggende slaapkamers kijk je uit op een ruime tuin met meerdere mogelijkheden. Onder de carport is er plaats voor 1 wagen, alsook voor een tweede wagen direct naast de woning.

Topmaterialen en toptechnieken waaronder aluminium ramen met driedubbele beglazing, zonnescreen aan de zithoek, verwarming en passieve koeling door middel van geothermie (vloerverwarming op gelijkvloerse en eerste verdieping), ventilatie systeem D,...

Topligging nabij dorpskern en nabij aansluiting autostrade. Verkoop onder registratierechten, verdere afwerking kan onder 6% BTW. UNIEKE KANS!

Voor mee

Contacter