Maison à vendre

149000€

3 chambres 164 mètres carrés

Immoweb code : 11482677
Immoweb code : 11482677

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
164 mètres carrés habitables
123 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het landelijke en rustige Gijzegem, op een perceel van 1a23, treffen we deze verder op te frissen half open woning aan. Ondanks de ligging, is de woning ook strategisch goed gelegen door haar vlotte verbinding richting Dendermonde of Aalst.

Op het gelijkvloers van de woning betreden we de ruime leefruimte, in het verlengde ervan situeert zich de geïnstalleerde open keuken. Via de ruime hal hebben we toegang tot de volledig uitgeruste badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Achteraan het gebouw bevindt zich een extra berging/keuken/polyvalente kamer.
Via een aparte toegangsdeur beschikt dit pand over een afgesloten fietsenberging of stockage plaats, wat hier zeker een troef is!

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers met tal van mogelijkheden.
De zolder is bereikbaar via een vaste zoldertrap en kan in deze perfect omgetoverd worden tot een extra slaapkamer/hobbyruimte/polyvalente ruimte, ....

De woning is voorzien van CV op gas en elektriciteit en is mits opfrissing de ideale woning voor een starters -/opbrengsteigendom.

Bent u op zoek naar een woning die u volledig naar eigen smaak kan vormgeven en wilt u van deze woning een pareltje maken?

Wenst u graag een bezoek in te plannen of had u nog meer info gewenst, geef ons gerust een seintje op 053 89 99 66 of via mail naar [email protected].

Contacter