Maison à vendre

450000€

3 chambres 176 mètres carrés

Immoweb code : 20053621
Immoweb code : 20053621

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
176 mètres carrés habitables
520 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze halfopen bebouwing bevindt zich in het centrum van 's-Gravenwezel op wandelafstand van winkels, scholen, restaurants,....
Je betreedt de woning via de inkomhal met nog mooie origlnele elementen. In de hal is tevens het gastentoilet aanwezig. Via de hal ga je naar de ruime woonkamer met erker om zo verder te gaan naar de ruime leefkeuken met open keuken. Deze keuken is voorzien van een spoelbak, kookplaat, dampkap en ijskast met diepvriesvak. Naast de keuken is nog een ruime berging die dienst doet als wasplaats en bijkeuken.
De woning werd in 2005 zeer grondig gerenoveerd. Via de keuken heb je toegang tot de ruime diepe tuin met achteraan een charmant stenen tuinhuis. De tuin is eveneens bereikbaar via een zijweg langs het huis.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers op planken vloer met linoleum. De badkamer met douche , lavabo en WC is eveneens op dit niveau .
Op de tweede verdieping kom je op een ruime zolderverdieping met plankenvloer voorzien van 2 veluxramen. Deze ruimte kan worden opgesplitst tot twee kamers. Hier is eveneens de CV ketel aanwezig.
Parkeren kan voor de deur op een privé parkeerplaats.
Laat deze kans niet voorbij gaan wanneer je op zoek bent naar een charmante halfopen bebouwing met veel potentieel in hartje 's-Gravenwezel.
Bijzonderheden :
- Halfopen
- EPC C
- Parkeerplaats voor deur
- 3 à 4 slaapkamers
- Ruime lichtrijke leefkeuken
- Ruime tuin met tuinhuisje
- Kelder

Contacter