Maison à vendre

630000€ Ancien prix 670 000 €

4 chambres 232 mètres carrés

Immoweb code : 20007920
Immoweb code : 20007920

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
232 mètres carrés habitables
1189 mètres carrés de terrain

Description

Uitstekend gelegen woning op 1.189m²

Welkom in deze charmante open bebouwing, gelegen in de rustige en groene wijk Hertebos. Deze woning biedt een fantastische kans om uw droomhuis te creëren op een perceel van 1.189m².

Bij binnenkomst worden we verwelkomd in een inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Vanuit de hal komen we binnen in de woon-eetkamer met deur naar het terras en de tuin. De grote ramen laten overvloedig daglicht binnenstromen, wat zorgt voor een aangename en uitnodigende sfeer.

Aansluitend aan de woon-eetkamer bevindt zich de keuken. Deze ruimte biedt directe toegang tot het terras en de tuin, waardoor u gemakkelijk buiten kunt dineren of van uw ochtendkoffie kunt genieten terwijl u uitkijkt over de groene omgeving.

Naast de keuken vinden we een bureel, ideaal voor thuiswerk of als rustige studeerruimte. De woning beschikt tevens over een inpandige garage, wat zorgt voor extra gemak en opslagruimte.

Op de eerste verdieping hebben we de traphal welke ons leidt naar vier ruime slaapkamers, elk met voldoende potentieel om er gezellige en persoonlijke ruimtes van te maken. De badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel, een ligbad, een douchecel, een toilet en een handdoekdroger.

Daarnaast beschikt deze woning over een praktische opbergzolder en een kruipkelder, wat extra opslagmogelijkheden biedt voor al uw spullen. Buiten vindt u een oprit die ruimte biedt voor meerdere wagens, ideaal voor gezinnen met meerdere auto's of voor bezoekende gasten.

Kortom...
Obligation de rénovation: oui

Contacter