Maison à louer

950€ par mois

3 chambres 187 mètres carrés

Immoweb code : 20275564
Immoweb code : 20275564

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
187 mètres carrés habitables

Description

Moderne en energiezuinige eengezinswoning met onderhoudsv...

Deze moderne en energiezuinige gesloten bebouwing is zeer goed gelegen te Zottegem. De woning is ideaal voor wie op zoek is naar een praktische en comfortabele woonst met een onderhoudsvriendelijke tuin.
Dankzij de goeie ligging zijn verschillende voorzieningen vlot bereikbaar met de fiets, zoals supermarkten, scholen, het station, bushalte en het centrum van Zottegem.

Bij het betreden van de woning kom je binnen in een uitnodigende inkomhal waar een apart toilet aanwezig is. Vanuit de inkomhal heb je toegang tot de ruime leefruimte met veel natuurlijke lichtinval. De leefruimte is verbonden met een moderne, geïnstalleerde open keuken die toegang biedt tot een handige berging en een ruime garage. Voor de woning zijn er ook twee parkeerplaatsen.
De onderhoudsvriendelijke tuin achteraan de woning is voorzien van een tuinhuisje, ideaal voor extra opbergruimte. De tuin is de perfecte plek om te ontspannen, zonder dat er veel onderhoud nodig is.

Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers: een ruime master bedroom en twee kamers die flexibel kunnen worden ingericht als slaapkamer, bureau of hobbyruimte. Hier vind je ook een apart toilet en een moderne badkamer met zowel een bad als een douche. Verder is er een zolder voor extra opbergruimte.

Belangrijkste kenmerken:

Energiezuinige woning
Gunstige ligging te Zottegem
3 slaapkamers
Moderne badkamer met bad en douche
2 aparte toiletten 
Zolder voor extra opbergruimte
Onderhoudsvrie...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter