Maison à louer

2050€ par mois

4 chambres

Immoweb code : 20006135
Immoweb code : 20006135

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze nieuwbouwwoning is gelegen op een rustige maar zeer centrale locatie op de grens van Schoten, Wijnegem en 's Gravenwezel.

Op het gelijkvloers beschikt de woning over een ruime inkomhal met apart gastentoilet en ingemaakte kasten. Via de inkomhal komt u binnen in de lichtrijke en zeer ruime leefruimte met een aparte hoek voor een bureau, een zithoek, eetruimte, open keuken en toegang tot het terras en de tuin. De keuken beschikt over een keukeneiland met spoelbak, inductiekookplaat, vaatwasser en dampkap. Alle toestellen zijn van het merk AEG. Zowel via de inkomhal als via de oprit hebt u toegang tot de inpandige garage met sectionaalpoort.

Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal met apart toilet, 3 ruime slaapkamers en een badkamer met moderne wastafel en inloopdouche. Tot slot werd ook de tweede verdieping volledig afgewerkt waar zich een volwaardige vierde slaapkamer bevindt met een badkamer ensuite. Deze badkamer beschikt eveneens over een wastafel en inloopdouche.

Links van de woning bevindt zich nog een ruime tuinberging voor bv. fietsen, vuilnisbakken en tuingereedschap.

De volledige woning werd afgewerkt met hoogwaardige materialen en is zeer energiezuinig dankzij het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen. Er bevindt zich overal vloerverwarming.

Contacter