Maison à louer

1800€ par mois

3 chambres 228 mètres carrés

Immoweb code : 20222409
Immoweb code : 20222409

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
228 mètres carrés habitables
1593 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Volledig gerenoveerde woning met zuidwest gerichte tuin
Op zoek naar een tip top in orde woning met prachtige tuin, gelegen in een doodlopende straat? Dan is deze ruime woning zeker wat u zoekt!
De woning is recentelijk volledig gestript en gerenoveerd. Zo geniet u van een zeer gunstig EPC! Ook de elektrische keuring is conform en de woning is asbestvrij.
U komt binnen in de inkomhal, waar u beschikt over een vestiaireruimte en apart gastentoilet. Van hieruit komt u in de woonkamer waar u geniet van zeer veel lichtinval door de vele raampartijen en een prachtig uitzicht op de tuin.
De open keuken biedt u alle comfort om een lekkere maaltijd klaar te maken, met hetzelfde mooie uitzicht op de tuin...
In deze keuken beschikt u over een kleine berging, en aansluitend aan de keuken beschikt u nog eens over een zeer ruime (was)berging. Van hieruit komt u in de dubbele garage, waar u plaats heeft voor 2 auto's, fietsen, en extra stockage.
Op de eerste verdieping beschikt u over 3 zeer ruime slaapkamers, die voorzien zijn van een mooie parketvloer. Hier beschikt u over een ruime badkamer met bad, lavabomeubel en toilet en een douchekamer met douche, lavabomeubel en toilet. Op deze verdieping beschikt u nog over een 'zolderkamer' die dienst kan doen als bureau, dressing of opbegruimte.
Deze woning is volledig instapklaar en zorgt ervoor dat u in alle luxe kan genieten van rust in een mooie omgeving.
Interess

Contacter