Maison à louer

850€ par mois

2 chambres

Immoweb code : 20156832
Immoweb code : 20156832

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Indien u graag een afspraak wenst voor een bezoek, gelieve het huurprofiel op onze website in te vullen (onderaan de beschrijving van het pand). U zal nadien door ons kantoor gecontacteerd worden voor het inplannen van een bezichtiging.
Andere aanvragen van andere portaalsites worden niet behandeld.

Welkom in deze charmante en authentieke woning gelegen in Oostveld te Sleidinge! Deze woning biedt een perfecte combinatie van ruimte en gezelligheid, ideaal voor starters of kleine gezinnen.
Sleidinge is een aangenaam dorp met een bruisend cultureel en sportief verenigingsleven, verschillende scholen, diverse winkels, leuke terrassen en op vrijdag een gezellige markt op het dorpsplein.

Indeling
/ Bij binnenkomst in de woning wordt u verwelkomd door een ruime en uitnodigende hal met een elegante houten trap naar de bovenverdieping.
/ De woonkamer, met zijn mooie houten balkenplafond en warme parketvloer, is ruim en veelzijdig, perfect voor ontspanning of gezelligheid met familie en vrienden. Een blikvanger is de authentieke open haard, die extra charme toevoegt aan de ruimte.
/ De woning beschikt over een uitgeruste keuken met neutrale witte kasten en moderne inbouwapparatuur. Er is voldoende werkruimte voor het bereiden van heerlijke maaltijden en een gezellige eethoek waar u kunt genieten van uw ontbijt met een prachtig uitzicht op de tuin.
/ De woning biedt ook voldoende opbergplaats (gro

Contacter