Maison à louer

890€ par mois

3 chambres 162 mètres carrés

Immoweb code : 20007274
Immoweb code : 20007274

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
162 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gezellige woning te huur op toplocatie te Olen

Ligging: De woning is gelegen in een doodlopende straat in Centrum Olen, met alle voorzieningen op fiets- en wandelafstand.

Indeling: Gelijkvloers: Inkom, woonkamer, kelder, eetkamer, keuken, badkamer, wasplaats, garage, tuin, tuinberging, tuinhuis, serre
verdieping 1: 3 slaapkamers

Beschrijving: We betreden de woning via de inkomhal waar u tevens de trap naar boven kan vinden. Op de gelijkvloerse verdieping komt u via de zeer ruime woonkamer in de aparte eetkamer terecht. Indien u verder door de ruimte wandelt komt u in de ruime keuken terecht. Deze is voorzien van een gasfornuis, dampkap, spoelbak en voldoende kastruimte. Ook de badkamer kan u vinden op deze verdieping deze werd uitgerust met een ligbad met douche, dubbel lavabo meubel en een apart toilet. Tot slot is er nog een wasplaats met voldoende ruimte voor het plaatsen van kasten. Via de deur in de keuken, of via de deur in de wasplaats heeft u toegang tot de grote tuin die bij deze woning behoord. Ook hier zijn tal van bergruimtes voorzien, zo is er een grote aparte garage en ruime tuinberging voorzien. Op de eerste verdieping van de woning kan u de 3 slaapkamers, voorzien van rolluiken en vliegenramen, terugvinden.

Bijzonderheden:
Epc: 310 Kwh/m²/j
Beschikbaar vanaf 01/10/2024
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS

Contacter