Maison à louer

1850€ par mois

4 chambres 296 mètres carrés

Immoweb code : 20168413
Immoweb code : 20168413

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
296 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/11/2024

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. WENST U EEN BEZOEK? SURF NAAR ONZE SITE: WWW.INFINIMO.BE > ZOEK DE DESBETREFFENDE EIGENDOM > REGISTREER U VIA DE KNOP ‘PLAN EEN BEZOEK’.
Bent u op zoek naar de ideale gezinswoning waar comfort, ruimte en een prachtige tuin samenkomen? In het rustige en groene Lievegem vindt u deze energiezuinige woning terug die alles biedt wat u nodig heeft.
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een uitnodigende inkomhal. Naast de inkomhal bevindt zich een apart gastentoilet, vestiaire, een handige badkamer voorzien van douche en lavabo, en een aparte bureauruimte. De lichtrijke woonkamer, met grote ramen die uitkijken op de tuin, vormt het hart van de woning. De ruime, landelijke keuken is uitgerust metalle benodigde apparatuur en heeft een stijlvol keukeneiland. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een ruime kelder en een praktisch ingerichte wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier volwaardige slaapkamers, elk met voldoende ruimte en lichtinval. De master bedroom biedt bovendien een directe toegang tot een dressing met ingebouwde kasten. Het verdiep is verder voorzien van een ruime badkamer met zowel een bad als douche, en een apart toilet.
In de ruime tuin kan u de hele dag door genieten van de zon. Daarnaast beschikt de tuin over een polyvalent bijgebouw die u tal van mogelijkheden biedt.
Tot slot beschikt de woning over een ruime garage met plaats voor twee auto's

Contacter