Maison à louer

950€ + 140€ par mois

1 chambre 26 mètres carrés

Immoweb code : 20129080
Immoweb code : 20129080

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
26 mètres carrés habitables
Disponible le : 15/09/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

En :
In the heart of Leuven, you can find this cozy town house. The house has been completely renovated with a view to high-quality, durable materials, a practical layout and abundant light. The house is fully furnished and has a modern kitchen, bathroom and bedroom! Zevenslapersstraat is a quiet one-way street, yet close to many useful places such as supermarkets, schools, public transport and of course the bustling city center. This house is available from
August 1, 2020!

Nl :
De stad Leuven staat bekend om zijn prachtige architectuur en levendige sfeer. In deze bruisende stad is een prachtige stadswoning te huur in de residentie THERESIA. Deze gerenoveerde rijwoning is bemeubeld en beschikt over 1 slaapkamer, ideaal voor een alleenstaande of een koppel dat op zoek is naar een comfortabele en gezellige woning in het hart van de stad.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 26.00 vierkante meter. De keuken is volledig uitgerust en de badkamer is modern en voorzien van alle gemakken.

Dankzij de centrale ligging van de stadswoning, bevinden alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer zich op loopafstand. Daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van de prachtige parken en historische bezienswaardigheden die Leuven te bieden heeft.
Deze woning is beschikbaar vanaf 15 september 2024!

Contacter