Maison à louer

2350€ par mois

4 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 20170223
Immoweb code : 20170223

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
200 mètres carrés habitables
8215 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/12/2024

Description

Prachtige, luxueuze woning met 4 slpk op een residentiële...

Prachtige, luxueuze woning met 4 slpk op een residentiële ligging.

Op een toplocatie in Godsheide, in de Vossenbergstraat, bevindt deze villa zich op een ruim perceel van 80 are 15 ca. Via de privatieve dreef bereik je dit pareltje te midden in het groen en met een prachtige bostuin.

De villa werd tot in de puntjes gerenoveerd met gebruik van kwalitatieve materialen (zoals parket, natuursteen en keramiek) en oog voor detail. 

De indeling bestaat uit een inkomhal met toegang naar de ruime en lichtrijke woonkamer met gashaard. Aansluitend bevindt zich de volledig uitgeruste open keuken met zicht op de tuin. Volgende toestellen zijn voorzien: koelkast met diepvriesvak Siemens, inductieplaat Novy, dampkap Novy, combi-oven Siemens en vaatwasmachine Siemens. De berging is voorzien van een buitendeur, een uitgietbak en een aansluiting voor de wasmachine. Zowel de leefruimte als de keuken hebben toegang tot het terras van 60 m². Hier kan u ten volle genieten van uw privacy en het groen. Op het gelijkvloers is er verder nog een slaapkamer met badkamer ingericht. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, dubbele lavabo en handdoekradiator.

Op de eerste verdieping hebben we een dressing/bureauruimte, een ruime slaapkamer en een prachtige badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet, dubbele lavabo en handdoekradiator. 

De 2de verdieping is voorzien van 2 slaapkamers, een overloop met ingebouwde kasten en een ev. bureelruimte.

De desi...
Obligation de rénovation: inconnu

Contacter