Maison à louer

1700€ par mois

4 chambres 184 mètres carrés

Immoweb code : 11428866
Immoweb code : 11428866

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
184 mètres carrés habitables
466 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Duurzame nieuwbouwwoning op 4are66 in het centrum van Tildonk (Haacht).

Het charmante Tildonk ligt op 9km van Leuven centrum, 16km van Mechelen, 17km van Zaventem. Ondanks dichtbijgelegen schoolinfrastructuur, openbaar vervoer,... is deze 4-slaapkamerwoning rustig gelegen in een doodlopende straat op 140m van het kanaal Leuven/Mechelen.

Het moderne ontwerp van de woning is van de hand van het gerenommeerde architectenbureau Bold uit Antwerpen, die koos voor een strakke en tijdloze baksteenarchitectuur met uitkragingen en grote glasoppervlaktes. De tuin met tuinhuis is aangelegd met maximaal behoud van de bestaande bomen. Klinkers zijn gebruikt voor het terras (20m²) en oprit, waardoor je makkelijk kan parkeren.

De duurzaamheid is top: een regenwaterput van 10.000l (wc’s en buitenkraan) en met 13 zonnepanelen, een geavanceerde geothermische warmtepomp (2 verticale boringen van 105m diep) met vloerverwarming en een systeem-D-ventilatiesysteem met warmterecuperatie ligt het E-peil onder E10 (label A)!

Deze thuis, met zijn open en volledig uitgeruste keuken (8 wandmodules en 4 eilandmodules) is volledig geschilderd en tot in de puntjes afgewerkt, inclusief lichtarmaturen, ingebouwde vestiairekast in de inkomhal, gordijnrails, etc. Op het gelijkvloers heb je een inkomhal, een wc, een garage/polyvalente ruimte, een zithoek, een eethoek, een open keuken met berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een douchekamer, een badkamer en een wc.

Contacter