Maison à louer

1385€ par mois

3 chambres 227 mètres carrés

Immoweb code : 11435629
Immoweb code : 11435629

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
227 mètres carrés habitables
191 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/09/2024

Description

Propriété de caractère

Désolé il n'y a pas de traduction française. IN OPTIE - UNDER CONTRACT






Nabij de charmante omgeving van het Rivierenhof in Deurne, biedt deze woning een unieke mix van karakter, ruimte en lichtinval. Met warme houten vloeren, hoge plafonds en royale vertrekken straalt het huis authenticiteit uit.



Bij binnenkomst via de karaktervolle inkomhal ervaar je meteen de elegantie van de woning. De inpandige garage biedt praktische parkeerruimte en extra opslag. Achteraan is er een veelzijdige ruimte als slaapkamer of hobbykamer, met ingemaakte kasten en een wasplaats. Deze ruimte geeft toegang tot de zuidgeoriënteerde tuin met veel groen en privacy.

De eerste verdieping heeft grote leefvertrekken in ensuite stijl. Het cosy salon met open haardcassette nodigt uit tot gezelligheid. Een bibliotheekruimte biedt een rustige plek voor lezen en studie, terwijl een apart bureau of extra slaapkamer flexibiliteit biedt. Aan de tuinzijde bevindt zich een ruime eetplaats met een halfopen keuken, uitgerust met moderne toestellen en prachtig uitzicht op de tuin. Een extra trap naar de tuin maakt deze verdieping compleet.


De tweede verdieping heeft een grote badkamer met aangrenzende dressingkamer en een masterbedroom met ruime dressing.Daarnaast is er nog een extra slaapkamer.



Bovendien is er een kelder voor extra opslagruimte. De voor-, zij- en achtergevel worden volledig gerenoveerd en geïsoleerd.


Deze woning

Contacter