Maison à louer

975€ par mois

4 chambres

Immoweb code : 20185637
Immoweb code : 20185637

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
Disponible le : 01/12/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze nieuwbouwwoning (tweedeingebruikname!), voorzien van een zongerichte tuin, beschikt over alle comfort. Tal van moderne troeven komen aan bod: meest recente isolatienormen, pvc ramen met super-isolerende beglazing, verluchtingssysteem D (met warmterecuperatie), ...
Deze woning bevindt zich midden in het centrum van Aalter. Winkels en andere handelszaken zijn op wandelafstand bereikbaar.

De woning is instapklaar en wordt volledig geschilderd afgeleverd. Als extra troeven heeft deze woning nog een carport, gezellig tuintje die makkelijk te onderhouden is en zonnepanelen.

Indeling:
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkom met gastentoilet, een living met eet- en zithoek, een open keuken met aangrenzend een ruime berging. De leefruimte geeft uit op de tuin met ruim terras.
Op de verdieping zijn er drie slaapkamers, een badkamer met inloopdouche. Op de 2de verdieping is nog een ruime nachthall/ zolder aanwezig die als 4de slaapkamer kan gebruikt worden.

EPC: 52
Beschikbaar vanaf 01/01/2025 (vroeger; november, december zijn mogelijk in onderling overleg)
Huurprijs: 975,00 € per maand

Wens je graag je bezoek te brengen aan dit pand? Ga dan naar onze website (https://www.solvas-vastgoed.be/te-huur) en klik op het pand dat jij wenst te bezichtigen. Zoek het pand bij te huur en mail alvast voor een bezoekje naar de makelaar of medewerker die verantwoordelijk is. ([email protected]).

Contacter